TOP 5 stamme vurdering (v7)

bilka

Banned
Reaktionsscore
0
Hej TW folk :wave:

Nu er der efterhånden ved at være en del Top stamme vurderinger, dog har der ikke været nogen det sidste stykke tid.

Derfor laver jeg nu en, ud fra min personlige vurdering, og statistik fra TWStats.

Listen vil blive rangeret efter point, da det er det de fleste andre Top-stamme-vurderere har gjort, selvom den sagtens kunne være rangeret efter f.eks. MB.


1. D20M
Totale Points: 3,561,292
Medlemmer: 20
Gennemsnitlige point pr medlem: 178,065
Landsbyer: 387
Erobringer: 390
Tabte byer: 34
Gennemsnits point pr landsby: 9,202
MB Angrebs Rang: 2
MB Forsvars Rang: 5

Hvad stammen er bedst til: Antal byer, point, angrebspoint, færrest tabte byer og største gennemsnitspoint af byer
Hvad stammen er mindre god til: Antal erobringer og gennemsnitlig point pr medlem
Hvad stammen er dårligst til: Forsvarspoint

D20M stammen startede med at ligge på førstepladsen af den danske v7 server, men måtte se at NPG havde meget fart på, og har igennem de sidste mange måneder ejet top 1 placeringen på v7, men har i løbet af sidste uge generobret førstepladsen.

Stammen er kendt for to ting. At være den agressive stamme, der vinder flest byer uden tab og for at have et akademi. Første del bevises af statistikken, og anden del er jo en smagssag.

Der findes vel i bund og grund to sider, der er splittet i denne sag.

Den ene halvdel mener at TW skal spilles som en stamme, og det er alle stammer mod hinanden. Der er trods alt kun en stamme der kan vinde.
Den anden halvdel mener at nu hvor spillet indeholder diplomati funktionen, og der kan oprettes IAP, forbund osv., så er det vel skabt for at bruges. Dette kan ses som en del af TW strategien at lave alliancer der fremmer ens egne formål.

D20M taber derfor på at skulle have brug for et akademi, men vinder på at bruge de diplomatiske værktøjer der findes i spillet.

Hvilken del man tilhører er op til en selv, og kan diskuteres herfra og altid, så det lader vi være med.

Alt i alt, har D20M klaret sig langt bedre end nogen forventede i starten af serveren, især hvis man læser de første Top stamme vurderinger, og kan sagtens gå hen og vinde V7.


2. NPG
Totale Points: 3,377,486
Medlemmer: 17
Gennemsnitlige point pr medlem: 198,676
Landsbyer: 382
Erobringer: 556
Tabte byer: 73
Gennemsnits point pr landsby: 8,842
MB Angrebs Rang: 1
MB Forsvars Rang: 1

Hvad stammen er bedst til: Antal erobringer, Gennemsnitlig point pr medlem, angrebs Rang, Forsvarsrang
Hvad stammen er mindre god til: Ikke miste byer, Point og gennemsnitlig point pr. landsby
Hvad stammen er dårligst til: Ingenting

NPG stammen startede ud med at være udråbt som en af favoritterne til at vinde V7. Der var meget snak om spillerne i denne stamme endelig ville tage sig sammen og spille en server til slut, og vinde hele ****et. NPG startede ud temmelig langsomt, men over tid fandt NPG sig vejen frem til førstepladsen, som de har holdt ganske længe, indtil for nylig.

Stammen er ligeledes kendetegnet ved to karakteristika. At have arbejdet alene gennem hele V7, og have offentligt at stammen ikke bruger diplomati, og for at være agressive spillere der ofte starter krige. DOG må det siges, at i slutningen af SPJ's levetid som stor-stamme, kom det frem at NPG havde indgået en IAP med denne stamme, hvilket må siges at fjerne det ene karakteristika. Dette kan også diskuteres om NPG er gået på kompromis med deres egne idealer, eller om de anerkender vigtigheden af diplomati. Dette må være en vurderingssag fra person til person.

NPG ligger nr 1 i både angrebs og forsvarspoint, hvilket må siges at være imponerende. Stammen må være rigtig god til at føre krige, slå modstandere ihjel, både som angriber og som forsvarer. Respekt for det. Dog har stammen tabt mange af de erobrede byer, så selvom de er gode angrebs/forsvarsspillere, så er de mindre gode til at holde på byerne.

Alt i alt, så er NPG en meget god stamme, der allerede er nået langt i V7, og vi er mange der håber at spillerne spiller denne verden til slut, også selvom det enten er op af bakke, eller meget nemt for dem. Håber at se meget mere fra denne stamme, og se hvad de virkelig kan præstere når vi når længere frem i spillet.

Som et tredje karakteristika, kan næves at stammen har haft mindst udskiftning af medlemmer, hvilket også viser et godt samarbejde i stammen.


3. U.V.S.
Totale Points: 1,506,439
Medlemmer: 15
Gennemsnitlige point pr medlem: 100,429
Landsbyer: 181
Erobringer: 273
Tabte byer: 42
Gennemsnits point pr landsby: 8,323
MB Angrebs Rang: 4
MB Forsvars Rang: 8

Hvad stammen er bedst til: Mister ikke mange byer
Hvad stammen er mindre god til: Angrebsrang
Hvad stammen er dårligst til: Forsvarspoint

U.V.S. stammen har vist at de har arbejdet godt sammen. Der er endda dannet et akademi U.V.S. 2, som dog er ved at falde fra hinanden. U.V.S. har igennem det sidste lange stykke tid været at finde i Top 3, og må siges at have klaret sig rigtig godt. Der har været få stammeskift i denne stamme, hvilket også tyder på et rigtig godt sammenhold i stammen.

Stammen benytter sig af diplomatiske værktøjer som IAP og forbund, og som nævnt under D20M, så er dette en smagssag om hvorvidt dette er en fordel eller en ulempe.

Statistikken viser, at U.V.S. er meget bedre til angreb (angrebsrang) end forsvar (forsvarsrang). Om dette skyldes at stammen ikke angribes skal stå hen i det uvisse, men stammen mister i hvert fald ikke mange byer.

Jeg glæder mig til at se hvad denne stamme præsterer i fremtiden, da der er enormt potentiale gemt i stammen. Hvis stammen fortsætter i samme stil, og får erobret nogle flere byer i den nærmeste fremtid, så kan stammen sagtens gå hen og vinde V7.


4. D40M
Totale Points: 1,373,588
Medlemmer: 19
Gennemsnitlige point pr medlem: 72,294
Landsbyer: 173
Erobringer: 246
Tabte byer: 40
Gennemsnits point pr landsby: 7,940
MB Angrebs Rang: 5
MB Forsvars Rang: 4

Hvad stammen er bedst til: Mister ikke mange byer
Hvad stammen er mindre god til: Angrebsrang, forsvarsrang, landsbyer
Hvad stammen er dårligst til: Point og gennemsnitlig point pr medlem

D40M er et akedemi under D20M, og derfor vil denne beskrivelse blive kort.

D40M, er den stamme i Top 5 der har tabt anden færrest byer, hvilket må siges at være rigtig godt klaret. Ud over det, så er stammen meget middelmådig, og kommer ind som en gennemsnitsstamme i Top 5 i både angrebsrang, forsvarsrang, landsbyer osv.

Dog er D40M vokset hurtigt igennem den sidste tid, og vil måske bevise at stammen kan præstere endnu bedre end den allerede gør.

Det skal lige siges, at der i D40M, findes to spioner der videregiver informationer til NPG. Begge spioner er identificeret, men beholdt i stammen "for sjov", og for at NPG skal have mulighed for at følge med hvad der sker internt i stammen. Derfor har stammen omkring 120.000 færre "loyale" point end opgjort i denne oversigt, hvilket selvfølgelig skal tages med i vurderingen. Tak til Skolehaven for at afsløre disse spioner. Uden ham var det aldrig sket.


5. VSB
Totale Points: 1,172,246
Medlemmer: 15
Gennemsnitlige point pr medlem: 78,150
Landsbyer: 152
Erobringer: 266
Tabte byer: 53
Gennemsnits point pr landsby: 7,739
MB Angrebs Rang: 6
MB Forsvars Rang: 3.

Hvad stammen er bedst til: Forsvarsrang
Hvad stammen er mindre god til: Point, landsbyer, tabte byer, point pr. medlem og point pr landsby
Hvad stammen er dårligst til: angrebsrang

VSB stammen er også en stamme der er dukket op på Top 3 og senere dykket ned til 5. pladsen igen. Stammen har klaret sig temmelig godt igennem V7, og har ikke tabt flest byer, men dog heller ikke tabt færrest.

Stammen har igennem de sidste par uger været igennem en del tab for stammen, hvilket også kan læses på TW Stat, men det ser ud som om stammen er kommet flot igennem, og ser ud til at vækste igen.

VSB stammen benytter sig, som alle de andre stammer i Top 5 sig af de diplomatiske værktøjer og har IAP med flere forskellige stammer.

At deres forsvarsrang er en del bedre end deres angrebsrang, fortæller at denne stamme ikke er så agressiv som flere af de andre Top 5 stammer.

Hvis stammen fortsætter deres vækst og med ikke at tabe så mange byer, så skal stammen nok nå med i slutspillet. Dog er stammen nok den stamme, der er mest gennemsnitlig. Stammen er ikke den bedste til ret mange ting, men er heller ikke ringeste til ret meget. Dette kan sagtens vise sig at være en meget stor fordel på længere sigt. Sammen med de relative få stammeskift der har været i stammen, så virker denne stamme til at have et godt samarbejde.

Dog har vi ikke set VPB udfolde sig i de store krige endnu, og hvad stammen der kan præstere bliver meget spændende at finde ud af.





Dette var min vurdering af Top 5 stammerne pr. 27.06.11, og du/I er meget velkommen til at være uenig i ting, komme med kommentarer og bidrage med andre aspekter der ikke er indraget i denne vurdering.

Hav en rigtig god sommer :wave:
 

kacy

Junior medlem
Reaktionsscore
0
Om NPG:
Dog har stammen tabt mange af de erobrede byer, så selvom de er gode angrebs/forsvarsspillere, så er de mindre gode til at holde på byerne.

Hvis du tager et nærmere kig på hvem der i dag er i ejere af mange de byer vi har tabt, vil du opdage at vi er store fans af en helt bestemt troppe-besparende strategi kaldet generobring ;)
Vores valg ikke at benytte os af def fra største delen af resten af verden når vi er under angreb, gør at vi i stedet må benytte os af skills :p

SPJ havde den ære at få lov til som eneste stamme på V7 i hele verdens liv at komme på vores diplomati-liste som noget andet end fjende, dette var en midlertidig aftale for at give dem en chance for at vise de i modsætningen af resten af verdenen ville adle røde byer, undgå akademier og i det hele taget spille som vi mener spillet skal spilles. Det blev så MEGET midlertidigt, 1 dag for at være helt præcis :laugh:

Nu jeg har været så åben omkring vores diplomati, så vil de andre nævnt her på listen som ser diplomati-listen som et strategisk værktøj ^^ og derfor med sikkerhed ikke synes der er noget galt i det antal de har fået tilføjet dertil, dele med os andre hvem de har på deres lister og grunden til netop de stammer er der? :p
Det kunne jo være interessant og se hvilke kriterier de forskellige stammer har for at ville samarbejde/frede naboerne :)

Men en fin top-liste :)
 

tobias2008

Veteran
Reaktionsscore
0
Dette var min vurdering af Top 5 stammerne pr. 27.06.11, og du/I er meget velkommen til at være uenig i ting, komme med kommentarer og bidrage med andre aspekter der ikke er indraget i denne vurdering.

fin Top 5 set fra din synsvinkel,gad bare godt vide om i alle 13 stammer mener det er nok til at tage NPG ud:laugh:

iø,tjek lige stats på UVS og akademi,det sku pinligt deres krig.de har snart i en måned ført krig mod 3 spillere hvor de gang på gang bliver udstillet som amatøre:laugh:.Den eneste med format i den stamme er Alex89 så det sagt,så vinder chancer mig i røven af en jetjager.:p

vil også mene pt er der faktisk kun D20M der har vinder chance på V7,dog har jeg den forudsigelse at Alex89 klanen med bla olivermc har en underhånds aftale og når tiden er rigtig vil man se en ny stor elite stamme på V7;)ikke messias:laugh:
 
Senest redigeret af en moderator:

Miss

Elite medlem
Reaktionsscore
2
Super top 5 Bilka :)..


Det må jeg sige, har kigget godt på den og læst den godt igennem..

Den kan vi godt bruge flere af ;)
 

Alex89

Senior medlem
Reaktionsscore
0
fin Top 5 set fra din synsvinkel,gad bare godt vide om i alle 13 stammer mener det er nok til at tage NPG ud:laugh:

iø,tjek lige stats på UVS og akademi,det sku pinligt deres krig.de har snart i en måned ført krig mod 3 spillere hvor de gang på gang bliver udstillet som amatøre:laugh:.Den eneste med format i den stamme er Alex89 så det sagt,så vinder chancer mig i røven af en jetjager.:p

vil også mene pt er der faktisk kun D20M der har vinder chance på V7,dog har jeg den forudsigelse at Alex89 klanen med bla olivermc har en underhånds aftale og når tiden er rigtig vil man se en ny stor elite stamme på V7;)ikke messias:laugh:

Det slag er vist lige vendt nu hvor en af de 3 er hoppet ud af stammen ^^

- Spændende forudsigelse, men lad os nu se om den holder :p Vil jo gerne slås med olivermc på et tidspunkt :D
 
Senest redigeret:

tobias2008

Veteran
Reaktionsscore
0
Det slag er vist lige vendt nu hvor en af de 3 er hoppet ud af stammen ^^

- Spændende forudsigelse, men lad os nu se om den holder :p Vil jo gerne slås med olivermc på et tidspunkt :D

uden den store indsigt så tror jeg nu ikke det er vendt pga en udmeldelse,nok mere fordi flere stammer har meldt sig ind i krigen.

13 stammer mod 1 ,man skal vel ikke være klog for at kende slutningen på den historie:D:D

ja pas nu på med at gå imod olivermc,det ender sku bare med han også truer dig;)
 
Top