Vilkår og betingelser for Paladin Avatar-konkurrence 2016

SUN.

Community Manager
InnoGames
Reaktionsscore
11
Regler for deltagelse I Tribal Wars Paladin Avatar-konkurrencen af InnoGames GmbH

  1. Deltagelse og registrering
    1.1. Denne konkurrence er ikke offentlig.

    1.2. Deltagelse er begrænset til personer med en minimum alder på 18 år.

    1.3. Endnu en forudsætning er en eksisterende Tribal Wars spilkonto.

    1.4. Ansatte hos InnoGames GmbH, såvel som deres familie, kan ikke deltage.

    1.5. Kun individuelle personer, som er rigtige personer, kan deltage i denne konkurrence.

    1.6. Deltageren accepterer vilkårene og betingelserne med hendes eller hans bidrag.

    1.7. Hver deltager kan kun have ét bidrag. Hvis en person bryder denne regel, så er der ingen ret til at vinde en præmie.

    1.8. InnoGames forbeholder sig retten til at udelukke personer, som bryder disse regler eller forsøger at opnå en fordel på nogen ulovlig måde eller hvis det er fundet nødvendigt for at sikre retfærdighed og lige muligheder i forhold til andre deltagere.

    1.9. En deltager kan annullere hans eller hendes deltagelse til en hver tid, under konkurrencens løbetid som beskrevet i § 2.1.

    1.10. Deltageren giver accept til at hans eller hendes brugernavn må publiceres.

    1.11. Med deltagelsen giver deltageren sin accept til at copyright på hans eller hendes bidrag gives til InnoGames.

    1.12. Med deltagelsen giver deltageren sin accept til at hans arbejde kan bruges og publiceres i spillet og på andre kilder, for eksempel sociale medie-sider, forums, kunstværk og andet salgsfremmende materiale.

    1.13. InnoGames forbeholder sig retten til at afbryde eller stoppe konkurrencen til enhver tid og uden forgående varsel på grund af plausible og forståelige årsager. InnoGames kan især gøre brug af muligheden når, på grund af tekniske årsager (f.eks. virusser i computersystemet, manipulationer eller fejl i hardware og/eller software) eller af juridiske eller praktiske årsager, en ordentlig udførsel af konkurrencen ikke kan garanteres mere.

    1.14. Fornærmelser eller diskrimineringer af enhver slags kan resultere i diskvalificering af deltagere fra konkurrencen.

    1.15. Brug af copyright materiale er ikke tilladt og resultere i diskvalifikation.

    1.16. Deltagelse er gratis.

  2. Procedure og administration
    2.1. For at deltage i konkurrencen skal bidrag være sendt senest den 1. august 2016, 10:00 CEST.

    2.2. Bidrag der kommer senere end den dato vil ikke komme i betragtning til præmierne beskrevet i § 4.

    2.3. Efter deadline indgår alle bidrag i en intern udvælgelsesproces i supportteamet på den pågældende sprogversion. Præmier uddeles til de tre bedste bidrag ifølge § 4, specifik sektion § 4.1.1.

    2.4. Ud af alle bidrag vælges tre vindere af Tribal Wars in-house team hos InnoGames for at finde de endelige vindere af konkurrencen. Præmier uddeles ifølge § 4, specifikt § 4.1.2.

    2.5. At vinde en præmie i den regionale eller globale konkurrence giver ikke garanti for brug af bidraget i spillet eller andet sted.

    2.6. Brug af bidrag som beskrevet i § 1.12 er ikke kun for finalisterne lokalt men er gældende for alle bidrag modtaget under konkurrencens løbetid. Sektion § 4.7 er gældende.

    2.7. InnoGames forbeholder sig retten til grafisk at ændre bidragene før implementering i spillet eller andre steder.

    2.8. InnoGames forbeholder sig retten til at justere konkurrencereglerne, hvis det bliver nødvendigt.

  3. Deltagelse i konkurrencen
    3.1. Deltagelse er automatisk bekræftet ved modtagelsen af bidraget. I sjældne tilfælde kan der ske forsinkelse. Hvis der er usikkerhed om hvornår bidraget blev sendt, så er det tidspunktet hvor InnoGames har modtaget bidraget der er gyldigt.

    3.2. Deadline for at deltage er som i § 2.1.

    3.3. InnoGames forbeholder sig retten til at afvise bidrag på grund af legitime og berettigede årsager.

    3.4. Bidrag der er sendt til tiden kan ikke annulleres eller ændres, undtagen ved specielle omstændigheder der er nævnt i disse vilkår og betingelser. Det er derfor alene deltagerens ansvar at sikre at alle detaljer ved hans eller hendes bidrag er korrekte og præcise.

  4. Præmier
    4.1. Præmierne er følgende:

    4.1.1. I den regionale del af konkurrencen, afgjort af det lokale supportteam, vil de tre vindere modtage 2000 premiumpoint hver.

    4.1.2. Til vinderne af den globale den afgjort af InnoGames

    4.1.2.1. 1. plads:
    1x Roccat Ryos MK Advanced Mechanical Gaming Keyboard
    1x Logitech G502 Proteus Spectrum RGB Tunable Gaming-Mouse
    1x Logitech G230 Gaming Headset

    4.1.2.2. 2. plads:
    1x Logitech G502 Proteus Spectrum RGB Tunable Gaming-Mouse
    1x Logitech G230 Gaming Headset

    4.1.2.3. 3. plads:
    1x Logitech G230 Gaming Headset

    4.2. Information om verden og konto, hvortil præmierne skal tilføjes, skal oplyses af deltagerne ved indsendelsen af bidraget. Vinderne valgt af InnoGames vil blive kontaktet direkte angående den nødvendige information for at kunne sende de fysiske præmier nævnt i § 4.1.2.

    4.3. En alternativ kontant præmie i stedet for de ikke-kontante præmier er ikke mulig.

    4.4. Præmier kan ikke overføres, med mindre andet er angivet.

    4.5. Vinderne har ingen krav på ændringer eller tilføjelser til de respektive præmier. Enhver omkostning der efterfølgende må opstå i forbindelse med præmierne hæfter vinderne selv for.

    4.6. InnoGames forbeholder sig retten til at ændre eller justere præmierne hvis nødvendigt.

    4.7. InnoGames forbeholder sig retten til at belønne yderligere deltagere.

  5. Fortrolighedspolitik
    5.1. Ved at registrere sig til konkurrencen, giver deltageren sin udtrykkelige accept til at InnoGames har retten til at opbevare den nødvendige data nødvendig så længe konkurrencen er aktiv og til at give denne data for at gøre det muligt at administrere konkurrencen for de relevante partnere, som også må opbevare disse personlige data under konkurrencen for at gøre det muligt at administrere konkurrencen.

    5.2. InnoGames forpligtiger sig til at overholde lovmæssige bestemmelser om databeskyttelse.

    5.3. InnoGames’ Databeskyttelsesbestemmelser er gældende.

  6. Ansvar
    6.1. InnoGames holdes ansvarlig for skader som resultat af skader på liv, krop eller helbred på grund af pligtforsømmelse fra InnoGames, dennes juridiske repræsentant eller dennes medhjælpere. InnoGames holdes desuden ansvarlig for skader som resultat af svigagtig fortielse og i tilfælde af en garanti givet og ikke overholdt af InnoGames.

    6.2. InnoGames, dennes juridiske repræsentanter eller dennes medhjælpere holdes ansvarlig for skader som resultat af grov uagtsomhed eller forsætlig forsømmelse.

    6.3. I tilfælde af skade baseret på simpel uagtsomhed og overtrædelse af væsentlige kontraktlige forpligtelser, skal InnoGames’, dennes juridiske repræsentanters og dennes medhjælperes ansvar begrænses til den typiske forudsigelige skade. Grundlæggende kontraktlige forpligtelser er sådanne opgaver, som muliggør korrekt afslutning af kontrakten, på hvis opfyldelse deltageren regelmæssigt stoler på. Dette gælder ikke for ansvaret baseret på § 6.1, § 6.2 og § 6.4.

    6.4. Ethvert ansvar under produktansvarsdirektivet forbliver upåvirket.

    6.5. Enhver anden ansvarshæftelse for InnoGames er udtrykkeligt udelukket.

  7. Afsluttende bestemmelser
    7.1. Der er ingen ret til appel.

    7.2. Lovene i Forbundsrepublikken Tyskland er udelukkende gældende.

    7.3. Hvis en eller flere bestemmelser i denne aftale er eller bliver ugyldig, så vil det ikke påvirke gyldigheden af nogen anden bestemmelse i denne aftale. Den ugyldige bestemmelse vil blive erstattet af den bestemmelse der kommer tættest til den kommercielle hensigt af den ugyldige bestemmelse.
 
Top