EVENT Hordens angreb!

SUN.

Community Manager
InnoGames
Reaktionsscore
11
Fjenden er på trapperne! De barbariske horder har gjort fælles front og er marcheret mod jeres kongedømmer.
I er i undertal, så brug jeres forstand og finesse til at bryde deres belejring!



horde_w1000px.jpg



Kære spillere.

Velkommen til det nye "Hordens angreb"-event! Barbariske horder belejre jeres byer. Brug jeres elitetropper, slå tilbage og bryd belejringen.

Eventet begynder d. 22.03.2017 kl. 14:00 og slutter d. 27.03.2017 kl. 14:00.

Belejringen
Jeres opgave er at bryde belejringen ved at angribe de fem strategiske svage punkter hos fjendens hær. For at have succes med at bryde gennem, så skal I finde ud af hvilken enhed der kan bryde igennem på hvilket sted.

Men for at gøre det mere udfordrende, så er pladserne sat tilfældigt op i hver runde og for hver spiller. Så for hver deltager er der en egen løsning. Efter hvert forsøg får I et overblik over angrebets resultat, som kan hjælpe til at bryde igennem hos fjenden.

Slaget
For hver af de fem pladser i fjendens hær skal I vælge én ud af syv enheder. Efter en enhed er valgt til hver plads, kan I forsøge at bryde belejringen ved at sende et angreb med jeres valgte enheder. Belejringen er brudt hvis alle enheder i angrebet har succes.

horde_slots.jpg


Tiden I har til at bryde belejringen er begrænset til 8 timer. En nedtælling viser hvor meget tid der er tilbage og hvor mange angreb I kan nå at sende indenfor den tid. Hvert angreb tager 45 minutter at gennemføre. Når nedtællingen er slut starter et nyt slag, indtil eventet slutter. Hvis I bryder belejringen før tid, så kan I starte en ny belejring for premiumpoint. Men I har kun den tid der er tilbage fra den nuværende rundes 8 timer til at vinde det ekstra slag. Når nedtællingen er slut, slutter slaget og nedtællingen nulstilles. Hvis I er ved at løbe tør for tid eller har brug for hjælp, så kan I spejde fjendens tropper for premiumpoint, for at se hvilken enhed der kræves på pladsen.

horde_timer.jpg


Om en enhed havde succes vises med tre farver:

  • aoth_002.png
    Grøn: Et angreb med succes. Korrekte enhed blev valgt til denne plads. I vil ikke kunne vælge en anden enhed til denne plads.
  • aoth_003.png
    Gul: Enheden kan bryde igennem på minimum én af de tilbageblivende pladser, men den valgte var den forkerte. Det er vigtigt at vide, at den samme enhed kan være rigtigt på flere pladser eller slet ikke på nogen plads.
    Med dette resultat ved I ikke på hvilken eller på hvor mange pladser enheden skal bruges. Med mindre I kan udlede resultatet fra tidligere resultater.
  • aoth_004.png
    Rød: Enheden kan ikke bryde igennem på nogle pladser i dette slag. Enheden vil være grå i resten af slaget.
Angrebshistoriken i bunden af skærmen vil give jer et detaljeret overblik over angrebene i dette slag for at hjælpe jer med at finde den rigtige kombination.

horde_history.jpg


Belønninger
Når slaget er slut (ved enten at løse det eller fordi tiden løber ud) vil I modtage 150 Vimpler for hver plads med korrekte enhed og ekstra 200 Vimpler hvis I bryder igennem på alle pladser. Vimpler kan bruges i event-shoppen til belønninger.

Når et nyt slag begynder, nulstilles alle pladser og nye tilfældige kombinationer af enheder er krævet for at bryde den næste belejringen.

Når eventet slutter, så vil event-shoppen forblive åben i 24 timer. Derefter vil eventet og evt. resterende valuta blive fjernet.


Vi håber, at I får fornøjelse af det nye event! Del meget gerne jeres feedback herunder i tråden.

Jeres, Tribal Wars Team
 
Top