InnoGames TV

SUN.

Community Manager
InnoGames
Reaktionsscore
11
I juli måneds afsnit af InnoGames TV, får du alt du har brug for at vide om den kommende classic-verden. Du vil kunne spille en historisk version af dit favorit spil, inklusiv klassiske indstillinger og funktioner.
Der ud over løfter Forge of Empires holdet sløret for deres nye sommer kasino og Elvenar introducere deres nye sommer opgavesekvens.

Se juli måneds afsnit og giv os jeres feedback! Vi vil meget gerne hører fra jer!

 

SUN.

Community Manager
InnoGames
Reaktionsscore
11
I august måneds afsnit af InnoGames TV, så fortæller vi alt du har brug for at vide om de kommende nye sejrs betingelser i Tribal Wars. Vores kunstner Camilo forklare udfordringerne ved dette nye spændende endgame: Rune-krige.
Der ud over, præsentere Elvenars Game Designer de nye øjeblikkelige belønninger og Forge of Empires teamet fortæller om deres nye historiske opgavesekvens med Galileo Galilei.

Se august måneds afsnit og giv os jeres feedback! Vi vil rigtig gerne hører fra jer!

 

SUN.

Community Manager
InnoGames
Reaktionsscore
11
I september afsnittet af InnoGames TV, afslører Timon og Rike fra Elvenar-teamet en ny co-op-funktion: Broderskabets Eventyr. Denne samarbejdsfunktion giver spiller mulighed for at arbejde sammen som et hold til at mestre 3 stadier på det helt nye kort.
Derudover, forklare Forge of Empire-teamet ændringerne i deres årlige efterårs-event.
Til sidst, deler Lead Community Manager Ricardo fra Tribal Wars 2-teamet den nye tilføjelse til deres slutspil med os: Sejrspoint.

Se september afsnittet og giv os jeres feedback! Vi vil rigtig gerne høre fra jer!

 

SUN.

Community Manager
InnoGames
Reaktionsscore
11
Warlords of Aternum gør sin debut i oktober episoden af InnoGames TV! Ledende Community Manager, David tager seerne med igennem det vigtigste, for at gøre dem klar til en mere dybdegående video i fremtiden.
Efterfølgende vil spildesigner Timon fra Elvenar holdet forklare den nye efterårs begivenhed. Denne gang får spillerne til opgave at indsamle nødder til at åbne nøddeskaller.
Endelig vil Spil Designerne Thi og Kai diskutere Forge of Empires årlige Halloween begivenheds opgaver.


Se oktober episoden og giv os jeres mening! Vi vil gerne høre fra jer!
 

SUN.

Community Manager
InnoGames
Reaktionsscore
11
I november afsnittet af InnoGames TV, kan spillere se frem til at vinde en ny tablet i forbindelse med fejringen af frigivelsen af Elvenar Mobile. Product Manager Jonas og Game Designer Timon forklare funktionen i den nye app.
Tribal Wars fans kan nu se frem til en ny funktion, som vil give dem flere råstoffer: klunsning. Product Manager Thomas og Lead Community Manager Andreas går gennem funktionen med jer.
Derudover, møder vi Warlords of Aternum for anden gang! Lead Community Manager David forklare kampsystemet og giver jer nogle tips.
Efter det afslører Forge of Empires deres nyeste historiske opgavesekvens med Rosa Parks. Spillerne kan se frem til at låse op for en Rosa Parks avatar og en ny bygning.
Sidst, men ikke mindst, Grepolis teamet deler deres nyeste event: Pandoras æske.

Se denne måneds afsnit og giv os jeres feedback. Vi vil rigtig gerne hører fra jer!


 

SUN.

Community Manager
InnoGames
Reaktionsscore
11
I december afsnittet afInnoGames TV, fortæller Thi og Kai fra the Forge of Empires teamet om Frostys coole tilbagevenden. Vinteren er tilbage og det samme er deres vinter-event!
Derefter, lader Warlords of Aternum jer få et nærmere kig op verdenskortet og David informere jer om hvad I kan finde på det.
Så fortæller The West jer om nye belønninger i det omrejsende tivoli og et kort overblik over deres fremtidige arbejde gives af Community Manager Aylin.
Til sidst, præsentere Elvenar teamet dette års vinter-event: Tre frosne kæmper og en helt ny type belønning: bygningssæt!

Se vores sidste december afsnit og glem ikke at dele jeres feedback! Vi vil rigtig gerne hører fra jer.

 
Top