Privatlivs forbedring

SUN.

Community Manager
InnoGames
Reaktionsscore
11
Kære spillere!


Vi vil gerne takke jer for at være loyale spillere og for jeres tillid imens I spiller og interagerer med jeres medspillere i Tribal Wars.

I dag vil vi gerne udbygge denne tillid og informere jer om ændringer i vores privatlivs politik.

Hvorfor bliver der lavet ændringer?

Nye databeskyttelseslove bliver lanceret over hele verden i år, med Persondataforordningen ("the General Data Protection Regulation" (GDPR)) for den Europæiske Union, som sætter nye krav for at øge beskyttelsen af dine privatlivs rettigheder.

Opdateringen til vores privatlivs politik afspejler alle ændringer, som vi har lavet for at sikre at dine private data er holdt så sikre som muligt, imens du bruger vores tjenester.

Hvad er det for nogle ændringer til privatlivs politikken? Hvornår træder de i kraft?

Opdateringen til privatlivs politikken har til formål at give større gennemsigtighed i forhold til hvilke data vi opbevarer og hvorfor dataene er nødvendige for at give jer den bedst mulige brugeroplevelse med vores spil.

Den nye politik træder i kraft den 25. maj 2018, og kan findes her: https://legal.innogames.com/staemme/da_DK/privacy

Lige nu er den nye privatlivs politiks tekst kun tilgængelig på engelsk og tysk. For jeres bekvemmelighed, vil vi snart give lokale versioner. Vi vil informere jer hver især i spillet, så snart de bliver tilgængelige på jeres sprog.

Hvad ændrer sig ellers for mig? Skal jeg gøre noget?

Den vigtigste ændring for dig er, at du kan tage større kontrol over de data der er gemt på fora og spilkonti.

Hvis du ønsker at gennemse og justere dine data administrations indstillinger, så kan du nemt gøre dette under kontoindstillinger (i spillet og fora).

Dette er fuldkommen valgfrit, og er tilgængeligt, når det passer dig.

Hvis du har nogen spørgsmål, så sig til.


Tribal Wars teamet
 
Top