Tribal wars 15 år!

SUN.

Community Manager
InnoGames
Reaktionsscore
11
ds15_forum_announcement_EN.png


For lidt mere end 15 år siden, fik tre venner den idé at de ville udvikle et spil som de kunne hygge sig med at spille sammen. I årene der efter kom der flere og flere spillere til og resten er historie. Nu, mere end et årti senere, er idéen stadig her og den kickstartede InnoGames og dens familie på over 400 ansatte. Det var passion der drev dette projekt helt fra begyndelsen, til det blev offentligt og til den dag i dag. Men spillets succes ville ikke have være muligt uden jer! De millioner af dedikerede fans, som har spillet og stadig spiller Tribal Wars den dag i dag. Tak, for jeres fortsatte dedikation, tillid og støtte!

Gennem årene har Tribal Wars berørt mange liv. Det knyttede spillere sammen, begyndte venskaber og af og til endda mere end det.

Da 15 år er en stor præstation, kommer vi til at gøre en del i forbindelse med vores fødselsdag i løbet af de næste uger. Vi kommer til at have events, giveaways, videoer, interviews og endda helt nyt indhold til spillet! Så lad os fejre sammen, hvad Tribal Wars er blevet til, rejsen der bragte os hertil, spillerne det bragte sammen og den indflydelse det har haft på deres liv.

For os, er det kærlighed, ikke bare et spil!


Tribal Wars teamet


Kom og spil Tribal Wars med os, hvor så end du er:

ds_en_google_w200px.png
ds_en_apple_w200px.png
 
Top