EVENT Vinter begivenhed 2018

Foaly

Elite medlem
Reaktionsscore
2

Vinter begivenhed 2018





Ærede spillere,

Året nærmer sig sin slutning. Så for sidste gang i år åbner hvælvingen sig, og giver dig muligheden for at opnå specielle tjenester fra den, som hjælper dig med dine erobringer i det kommende år.
Begivenheden starter den 27. december kl. 14:00 og vil løbe indtil den 31. december kl. 14:00.

En gang om dagen vil hvælvingen vise dig et sæt med genstande. Før du kan vælge, vil genstandene blive blandet og gemt. Nu kan du vælge en flise og afsløre belønningen gemt bag den.
Du vil have mulighed for at åbne en flise for hver 24 timer. Tolv timer senere vil et nyt gratis valg blive givet til dig. Men disse er kun tilgængelige for den indeværende dag, så brug dem inden nedtællingsuret løber ud!

Udover genstandene er der 3 begunstigelser I kan få. Disse vises også i baren under banneret. En vil give jer mulighed for at åbne en ekstra flise, en anden vil øjeblikkeligt afslører en tilfældig flise og vise hvad der ligger under den og den tredje vil automatisk fordoble dit næste valg. Bemærk, at alle begunstigelserne du afslører under en flise automatisk bruges til vores næste udvalg, de videreføres endda til den næste dag. Men der er ingen måde ikke at benytte dem på jeres næste valg. Så vælg med omhu!

Når I har åbnet alle fliserne, kan I enten vente til nedtællingen i øverste højre hjørne løber ud eller I kan vælge at genopfylde fliserne. Men forsigtig! Genstandene vil være de samme som før, I vil ikke få et nyt udvalg. Genstandene vil først blive udskiftet når nedtællingen er færdig.

Bedste ønsker,

Dit Tribal Wars hold




 
Top