Opdatering Version 8.168

Foaly

Elite medlem
Reaktionsscore
2
Opdatering til version 8.168

Ærede spillere
Vores opdatering til version 8.168 vil blive frigivet på tirsdag den 14. maj.

Denne opdatering inkluderer en spilregel forbedring og nogle livskvalitets forbedringer til spillet.

Ændringer og Forbedringer


Forbedring til regel 4.8
Spilregel §4.8 (omkring kontorepræsentation) har modtaget nogle ændringer for at gøre det mere gennemskueligt, hvad betingelserne og konsekvenserne ved et regelbrud er. For bedre at forklare hvordan support holdet håndterer disse sager, så er regelens tekst således:
"Hvis 'kontorepræsentations' funktionen er brugt er kontoejeren alene ansvarlig for valget af kontorepræsentant og det antages at kontorepræsentanten generelt agerer med hans/hendes samtykke. Dette gælder enhver ændring gjort på (eller af) kontoen, imens kontorepræsentation er aktiv. Individuel eller gentagne misbrug af kontorepræsentation kan medføre straf for alle involverede konti. Det er op til Support Teamets skøn at definere misbrug fra sag til sag.."

Højborgs stammedeltagelse
Højborgsvinduet inkluderer nu information om mængden af ressourcer individuelle stammemedlemmer har sendt. Denne oversigt kan filtreres til en samlet mængde eller de seneste 7 dage.

ds_8168_stronghold.png


OG/ELLER kamprapporter
Kamprapport filtre har nu en OG/ELLER mulighed, for at give mulighed for flere og finere filtrerings muligheder.

ds_8168_AND_OR.png


Samlet enhedsoversigt
Enhedsoversigtsvinduet inkluderer nu en kolonne for alle enheder. Dette er alle enheder i landsbyen, inklusiv egne enheder udenfor landsbyen, egne enheder der støtter landsbyen, så vel som andre spilleres støttende enheder.

ds_8168_totaltroops.png


Tillæg til offentlig indstillingsoversigt
Vi har tilføjet informationen, hvis stammemedlemmer kan blive angrebet eller ej i den offentlige indstillings oversigt for hver verden.

Rejsende handelsmand milepæle
Hvis en spiller ikke indsamler milepæls belønningerne i den rejsende handelsmand begivenheden, så vil de blive nu blive indsamlet automatisk, når begivenheden slutter.

Ris og ros

Hvis du ønsker at dele din ris og ros med os kan du gøre det under annonceringen.

Dit Tribal Wars Hold
 
Top