Et nyt slutspil nærmer sig

Foaly

Elite medlem
Reaktionsscore
2
Ærede spillere

Tribal Wars holdet glæder sig over at kunne annoncere at vores nyeste slutspil, “Oplysningstiden,” officielt vil gå i luften på den nyeste verden [V109] den [18/7 kl. 10:00]!

I Oplysningstiden, skal du og din stamme sikre jer specielle universitets landsbyer og opgradere universiteterne for at sikre jer at I er de første til at åbne op for nye taktikker og våben som giver jer overmagten. Den første stamme til at opgradere deres universitet til maks vil gå ind i en oplysningstid!

Med denne annoncering, vil vi give jer et hurtigt overblik over funktionen og give detaljer om de vigtigste aspekter.

En wiki artikkel med mere detaljerede informationer vil blive delt snart!


Universitets landsbyer

Straks efter du er gået med i en verden, kan du lokalisere universitets landsbyerne på kortet og begynde at forberede dine strategier. Universiteter vil forblive under begynder beskyttelse igennem starten af spillet, og når den fjernes, vil du og din stamme være frie til at erobre dem. Under din loyalitet, vil der kræves ressource koordination til at indsamle de massive investeringer, der er nødvendige for at øge universitets niveau. Din stamme kan sænke universitets niveauet for konkurrende stamme ved at erobre landsbyen eller ved succesfulde angreb med katapulter.

Den første stamme til at færdiggøre universitetet helt vil blive erklæret vinderen!

LH_University_19.jpg



Det er til til at forberede sig på kamp og at sikre sig de lærde til dig selv! Kun den mest magtfulde stamme vil have mulighed for at forsvare deres universitet og bringe en oplysningstid.


Til wikisiden om universiteter

Vi ser frem til jeres ris og ros, som du kan give i denne tråd.

Vær hilset
Dit Tribal Wars Hold
 
Senest redigeret:
Top