[EVENT]Angrib slottet!

beeferino

Administrator
Tribal Wars Holdet
InnoGames
Reaktionsscore
0
CAlogo_h250px.png
Kære spillere

Det er tid til at sende dine lejesoldater ud igen for at vise dem, at deres defensive strukturer ikke matcher dine hære! Castle Assault-begivenheden vender tilbage!


Angrebet starter: 15/08 14:00
Alle angreb skal ophøre ved: 29/08 14:00
Deltagende verdener: Alle undtaget Classic og Speed


Til Kampen!
Du kan deltage i overfaldet via landsbyoversigten eller ikonet for det brændende slot i øverste højre hjørne.

I dette tilfælde vil du blive grupperet med 49 andre spillere fra din verden. På begivenhedsskærmen vil du se slottet, der i øjeblikket er under angreb, og hærene, der belejrer det. Dit job vil være at bruge lejesoldaterne på din kommando til at forstærke de belejrende tropper og hjælpe dem med at bringe slottet ned. Dine tilgængelige bands af lejesoldater vises på begivenhedsskærmen. Nye lejesoldater vil blive rekrutteret til at slutte sig til din hær hvert 30. minut, til maksimalt 16. Hver gang du beslutter dig for at forstærke en gren af den belejrende hær, vil en gruppe lejesoldater blive sendt fra din pulje og øge fremskridtslinjen med fire point.
Når nok lejesoldater er blevet tildelt, vil den specifikke gren af din hær udføre deres opgaver og bringe støtte eller angribe slottet.


CAmercenary.PNG

Der er tre slags hære at forstærke:
  • Angrib: Riddere, fodfolk og andre soldater. De vigtigste angribende styrker. Når fremskridtslinjen er fuld, vil 1 til 5 skader (plus bombardementsbonus) blive behandlet på slottet.
  • Flådens forsyning: Skibe til at støtte de andre hære med forsyninger. Når statuslinjen er fuld, tilføjer den 50 % af fuldførelsen til linjen Assault and Bombardment.
  • Bombardement:Katapulter og trebuchets plejede at blødgøre slottets stærke forsvarsmure. Når fremskridtslinjen er fuld, giver den 1 point skade på slottet og hæver skaden fra Assault med 3 point
CA_assault.png


Slot angreb
Når slottet når nul liv (HP), ødelægges det. Medaljerne inde i slottet fordeles ligeligt mellem alle deltagende spillere, og din hær går videre til det næste slot. Hvilket vil holde endnu flere medaljer inde! Medaljer tildeles også afhængigt af din placering på de individuelle placeringer. Jo mere du bidrager til grenene af den belejrende hær, jo flere medaljer vil du blive tildelt, når den respektive hær udfører kommandoen.
Når et slot er under 10 HP, har du også mulighed for at plyndre det. Dette vil give et skadepunkt til det med det samme og give ekstra medaljer. Hvert fjerde ødelagte slot giver yderligere bonusmedaljer til din gruppe.



Stammeindsats
[STØRRELSE = 6] Stammeindsats[/STØRRELSE]
Hvis du er en del af en stamme, vil hver medalje, du tjener, også blive talt med i den generelle stammefremgang. Når mængden af medaljer indsamlet af din stamme når et defineret beløb, aktiveres en bonus for hele stammen i 48 timer! Til denne iteration af begivenheden blev der foretaget fire forbedringer af denne funktion:

    • Du kan nu bidrage med yderligere medaljer, så ofte du vil, men det vil medføre stigende omkostninger. Disse omkostninger nulstilles hver dag. Husk, at donerede medaljer kun føjes til stammemåleren og ikke til din personlige total.
    • De tre faser fra laveste til højeste krævede beløb er: +10% rekrutteringshastighed, -10% møntomkostninger og +10% ressourceproduktion.
    • Afhængigt af din stammegrænse låses den tredje fase op ved 7500 x stammegrænsen. Trin 2 på halvdelen af det, fase 1 på en fjerdedel af det.
    • Når du donerer medaljer til din stamme, har du nu 50% chance for at få mindst en ekstra lejesoldat, op til maksimalt fem. Med dette er du i stand til at gå over lejesoldatmaksimumet, men kan ikke købe yderligere lejesoldater, før du er gået under maksimum igen.
ca_tribegauge_102018.png

Power To The Medal
Dine hårdt tjente medaljer kan bruges i vores eventbutik til at få kraftfulde genstande. De genstande, der udveksles til medaljer under arrangementet, forbliver i din beholdning, når begivenheden slutter. Så du kan beholde nogle til fremtidig brug.
Når begivenheden slutter, har du stadig 24 timer til at få adgang til begivenhedsbutikken og bruge din medalje via begivenhedsskærmen. Derefter vil begivenhedsskærmen være utilgængelig, medaljerne fjernet og begivenhedsbutikken lukket. Bemærk, at når du overfører til en afslappet verden, overføres dine medaljer ikke!




Gå nu hen og bring det slot ned! Til ære! ... og medaljer.



Vi håber på at få en masse feedback den her gang.

Som altid så kan i bare ligge det som en kommentar nedenunder.



Mvh Beeferino
 
Senest redigeret:
Top