[EVENT]Bæstet fra sorte bjerget

beeferino

Administrator
Tribal Wars Holdet
InnoGames
Reaktionsscore
0

Bæstet fra Sortebjerget


Så langt tilbage som de kan huske, har befolkningen i landsbyen Caerbann og været plaget af det blodtørstige bæst der troner på toppen af Sorte bjerget, som landsbyen har ligget i skyggen af så længe som historien kan mindes.

I mange århundreder havde bæstet plaget landsbyen, slagtet kvæget og plyndret markerne. Men det sikrede også at landsbyen forblev for sig selv. Det friske vand der kom fra bjergets tinde gjorde jorden frugtbar og sikrede at der altid var nok fødevare til at indbyggerne kunne klare sig igennem vinteren. Så var der krystallerne, som kunne findes i bjerghulerne. Samlet af de der var eventyrlystne nok til at vove turen, som mange ikke vente tilbage fra. Selvom det ikke var den mest værdifulde handelsvare, så var deres sjældenhed og historierne der omgav dem nok til at indbringe moderat velstand til landsbyen.

Men da krigen kom blev livet hårdere. Nu skulle landsbyen ikke længere kun brødføde deres egne beboere, men også betale deres del til krigsindsatsen. Da deres lager af mad og krystaller forsvandt, blev der færre kvæg og markerne blev udpint og bæstet blev set som en trussel mod landsbyens overlevelse. Med tiden blev det mere aggressivt og desperat, angreb lagrene og karavaner der forsøgte at forlade eller komme ind i landsbyen. I disse mørke tider besluttede landsbyens ældste, at bæstet ikke længere kunne tolereres.

Med alt der var tilbage af deres tidligere velstand, sendte de ældste bud efter de modigste eventyrer.

En som ville vove at bestige bjerget og dræbe bæstet.


Eventet

Kære spillere!
Velkommen til vores event, der hedder "Bæstet fra Sorte bjerget". I dette event vil du få til opgave at styre en modig eventyrer og guide ham på hans vej til toppen af Sorte bjerget og dræbe bæstet. Eventet starter 11.01.2023 14:00 og kører i 4 dage.

Start: 11. Januar 2024
Slut: 15. Januar 2024
Verdener: Alle på nær Speed, Classic, med begrænset premiumfunktioner eller dem der starter efter 3. marts

Bemærk: Vi har foretaget nogle ændringer i eventet siden sidst. Vigtigst, udstyret du kan finde giver nu flere krystaller og reducere ikke længere udholdenhed i sammenstød. Du vil også få ekstra krystaller når udstyr findes. Vi har også tilføjet en rangliste, som giver dig ekstra belønninger hver dag.

En helts færd

Helten starter ved bjergets fod og kan beslutte hvilken vej han vil tage op til toppen. Hvert ikon repræsentere et sammenstød som helten skal klare. Hvert sammenstød kræver en bestemt mængde udholdenhed for at man kan komme videre. Når din helt har klaret et sammenstød, så kan han fortsætte på sin vej ved at vælge et af ikonerne der er ved siden af. Efter hvert sammenstød vil helten blive belønnet med krystaller som han finder på hans vej.
Krystallerne kan bruges i event-shoppen på mægtige belønninger. Helten kan også finde nye stykker udrustning, som vil gøre det muligt for ham at finde bedre belønninger. Hvis helten når toppen og dræber bæstet, så vil han få krystaller som belønning og bjerget vil blive nulstillet. Helten vil finde et nyt bjerg med nye og hårdere sammenstød, men beholde det udstyr han har fundet indtil da.

Den vise eventyrer skal beslutte om han vil gå den lige vej til toppen for at få større belønninger hurtigere eller bruge mere tid på at søge efter bedre udstyr før han starter på et nyt bjerg.

botbm_challenge01_125px.png
botbm_challenge02_125px.png
botbm_challenge03_125px.png
botbm_challenge04_125px.png


Kraftfuldt udstyr

Udstyret fra mindre heldige eventyrere kan findes på bjerget. På hvert bjerg kan hvert stykke af udstyret findes. Der er seks typer udstyr: sværd, hjelm, rustning, krigshandske, bælte og støvler. Hvert af disse kan findes i 4 niveauer af sjældenhed. Det vises med farverne blå, grøn, rød og lilla, som indikere den stigende sjældenhed. Udstyr af højere sjældenhed kan kun findes hvis helten allerede besidder det lavere niveau.

Ved at bære udstyr af højere sjældenhed vil gøre de næste sammenstød nemmere, men at finde alle stykker udstyr vil også tage længere tid. Tallet under udstyrslisten vil vise bonussen helten vil få under næste sammenstød. Selvom en helt kan klare flere sammenstød på samme tid, så vil bonussen først være aktiv når et nyt sammenstød startes.

botbm_helmet_blue.png
botbm_chest_red.png
botbm_gauntlet_green.png
botbm_sword_purple.png
botbm_belt_red.png
botbm_boots_blue.png


Vidunderlige krystaller

Krystallerne som helten finder på hans eventyr kan byttes i event-shoppen til kraftfulde genstande, der kan gavne din indsats i krigen. Genstandene byttet til for krystaller under eventet vil forblive i dit inventar når eventet slutter. Når eventer slutter vil du have 24 timer til at bruge dine resterende krystaller i event-shoppen. Derefter vil event-vinduet forsvinde, krystallerne vil blive fjernet og event-shoppen vil lukke. Bemærk, at når du flytter til en casual-verden, så vil dine krystaller og event-fremskridt ikke blive flyttet til casual-verdenen.


botbm_mountain_400x100.png


Drag nu ud og dræb bæstet!

Vi glæder os til at hører jeres feedback, som kan gives i denne tråd.

Jeres Tribal Wars-team
 
Top