[EVENT]Diamant minen

beeferino

Administrator
Tribal Wars Holdet
InnoGames
Reaktionsscore
0
Amber.png
ametist.png
Diamond.png
Emerald.png
Opal.png
ruby.png
sapphire.png
Topaz.png


Nyheden er lige ankommet: Vores minearbejdere har opdaget en række værdifulde ædelsten dybt nede i minerne!
Vagter blev hurtigt sendt til minerne, for at sikre at ingen ædelsten ville... ja, forsvinde!

Handelsmænd, håndværkere og lejesoldater fra hele verden, er lige ankommet og de er klar til at tilbyde deres arbejdskraft for nogle af de værdifulde og farverige sten.
Vil du gå med dem?


Ærede spillere

I dag vil vi gerne annoncere vores kommende nye begivenhed: "Diamantminen". Under denne begivenhed, vil du have mulighed for at samle sjældne ædelstene og omdanne dem til værdifuldt plyndringsgods!

Eventet starter den 25/11 klokken 14:00 og slutter igen den 29/11 14:00
Begivenheden

Diamantmine begivenheden er delt op i flere runder, hver af dem varer otte timer. Når du åbner begivenhedsvinduet, vil du se en minevogn som indeholder tre ædelsten. Alle spillere vil modtage en gratis minevogn per runde. Der vil også være en chance for at optjene en ekstra minevogn per runde når du bygger bygninger i dine landsbyer.

Ædelstenene har forskellige sjældenhedsgrad og kan blive brugt til at skabe stærke genstande! De tilgængelige genstande som kan skabes kan findes i bunden af begivenhedsvinduet, sammen med deres skabelseskrav. Disse genstande bliver ændret hver 24. time, hvorefter nye genstande kan blive skabt!

En gang per runde, er der også muligheden for at ændre en enkelt ædelsten til en fastsat belønning. Du kan se disse belønninger i baren lokaliseret under dine tilgængelige ædelstene. Disse belønninger vil forblive de samme under hele begivenheden. Du kan kun få hver af dem en gang hver 24. time.

Når begivenheden slutter, vil alle dine tilbageværende ædelstene blive fjernet. Så vær venligst sikker på at handle dine ædelstene inden begivenheden slutter!

screenshot event.png


Materialer
Grund materialerne for denne begivenhed er syv forskellige begivenheds specifikke ædelstene:
  • Ametyst
  • Opal
  • Topaz
  • Rav
  • Emerald
  • Rubin
  • Safir
  • Diamant
Opal.png
Topaz.png
Amber.png
ruby.png
ametist.png
sapphire.png
Diamond.png
Emerald.png


Detaljer
Begivenheden begynder den 28. november 2019 kl. 14:00 og vil løbe indtil den 3. december 2019 kl. 14:00. Denne begivenhed vil kun være tilgængelig på normale og casual verdener. Vær venligst opmærksom på at det kan tage nogle få minutter inden begivenheden viser sig for alle spillere.

Vi håber at i nyder 'Diamantmine' begivenheden. Som i hver begivenhed, ser vi meget frem til jeres ris og ros, som i kan give i denne tråd.
 
Top