[EVENT]Heste herrens mesterskab

beeferino

Administrator
Tribal Wars Holdet
InnoGames
Reaktionsscore
0
Herrer og damer! Velkommen til Horse Lords Championship!
I dette skuespil af dygtighed og fortjeneste er de fineste ryttere fra hele Kaltenberg (det er en berømt Renessaince-messe i Tyskland) samlet for at vise dig, hvad de er i stand til! Når din hest rundt i cirkus før modstanderen, eller bliver du besejret i forsøget? Lad os finde ud af det i dette utrolige mesterskab!

Championship of the Horse Lords er en holdbaseret begivenhed - du vil kæmpe for sejr i et spektakulært hestevæddeløb, for ikke kun at forsvare din ære, men for at besejre fjendens hold og indsamle værdifulde præmier.

Når begivenheden starter, skal du holde dit holds hest i form ved at fodre den - og støtte din jockey ved at heppe på dem!
Så længe du har mad til rådighed, kan du vælge mellem fire forskellige jubelråb, hvilket vil resultere i forskellige resultater.
Nogle er sikre, men stabile, andre er risikable, men kan give dig en enorm mængde afstand, hvis det lykkes! Du kan se chancen for succes med hver jubel. Vælg klogt og bring dit hold til sejr i Champions of the Horse Lords!

Siden begivenheden sidst løb, har der været nogle justeringer i gang for at erobre den udnyttelse, der fandt sted sidste gang. Ligesom Crafting-begivenheden ganges omkostningerne ved genopfyldning af din energi nu med antallet af gange, du har købt en genopfyldning. Dette sikrer, at der ikke længere er nogen større fordel for nogen, der bruger mange Premium Points med denne begivenhed.

Held og lykke!
 

beeferino

Administrator
Tribal Wars Holdet
InnoGames
Reaktionsscore
0
Hov glemte helt, det starter den 25/01 klokken 14:00 og slutter igen den 29'ende samme tid. Held og lykke allesammen.
 
Top