[EVENT]Hordens angreb!

beeferino

Administrator
Tribal Wars Holdet
InnoGames
Reaktionsscore
0
horde_w1000px.jpg

Fjenden er på trapperne! De barbariske horder har gjort fælles front og er marcheret mod jeres kongedømmer.
I er i undertal, så brug jeres forstand og finesse til at bryde deres belejring!Hordens angreb!

Ærede spillere

Horden angriber igen! De ankommer den 15/3 kl. 14:00 og giver dig en chance for at bruge dine elitetropper og modangreb og bryd belejringen for værdifulde belønninger.
Begivenheden vil slutte den 20/3 kl. 14.

Til slaget!

Jeres opgave er at bryde belejringen ved at angribe de fem strategiske svage punkter hos fjendens hær. For at have succes med at bryde gennem, så skal I finde ud af hvilken enhed der kan bryde igennem på hvilket sted. Til dette skal du vælge en enhed for hver plads og sende dem i kamp. Efter hvert angreb vil du få en oversigt over resultatet, som hjælper dig med at fastslå, hvordan du vinder slaget.

Hvis en enhed var korrekt vil det blive vist med farver. Grøn betyder at dette var den rette enhed for denne plads. Gul betyder at denne enhed var rigtig for slaget, men at den ikke blev brugt på den rigtige plads. Rød betyder at der ikke var behov for denne enhed i det nuværende slag. Hvert angreb du sender kræver en angrebsplan. Dine generaler vil komme med en ny angrebsplan hver time, hvilket giver dig mulighed for at sende angreb, når du føler dig klar til det.

horde_slots.jpg


Når alle pladser er korrekte, vil du vinde slaget og kan lave et nyt. At starte et nyt slag vil kræve 2 angrebsplaner. Når et nyt slag er startet bliver pladserne valgt vilkårligt igen og en nyt sæt enheder vil være kravet for at vinde.

Belønninger

Under begivenheden vil du have mulighed for at få "Vimpler", som kan bruges i begivenhedsbutikken på værdifulde belønninger. Du vil få 150 vimpler for hver korrekt enhed, så i alt 750 vimpler per slag. Yderligere Vimpler gives som belønning for at vinde slaget. Op til 500 vimpler kan opnås på denne måde, men den totale mængde afhænger af det samlede antal forsøg det tager dig at vinde slaget. Jo flere angreb du har behov for jo færre belønninger vil du få.

Begivenheds butikken vil forblive åben i 24 timer efter begivenheden er slut. Efter det vil begivenheden og alle tilbageværende vimpler blive fjernet fra spillet.

Med venlig hilsen
Beeferino
 
Top