GCTA vs HT - Gi mig så de pokemons!

ash ketchum

I træning
Det hele startede en fredelig dag imellem jul og nytår, hvor i GCTA sad og hyggede rundt om bordene. Pludselig siger Misty: "Jeg er under angreb". :eek: Vi blev alle meget chokerede, men det er hvad der sker, når man er i en verden som denne, så det tog vi ikke så tungt. Men da professor Oak stemte i og der blev langt flere spillere der begyndte at deltage, så vidste vi det var sket :eek: Vi var blevet erklæret krig :laugh:

Planglægningen begyndte straks og vi snakkede høfligt sammen om hvad og hvordan vi skulle gøre det. til sidst blev det til denne, skal vi sige hastigt skrevne krigserklæring:

Kære feje hunde,
Kære team rocket uden rygrad nok til at erklære krig når I starter en.
Dette er en sang til jer, hvor vi præsenterer vores fantastiske sammenhold og vision.

Når det er sagt så vil vi gerne hjælpe jer med de små ting I ikke selv kan, så derfor er her en lille forsmag på hvordan det vil gå jer efter jeres smædelige angreb. Jep dette er en krigserklæring så i kan bare løbe løbe løbe, ja i kan gemme jer gemme jer, men I slipper aldrig væk fra os. Husk Det GC... Øhhh jeg mener Hattrick... eller er det DASK??? ligemeget hvem ved hvad I kalder jer i næste uge ;)

Mvh V12's absolut bedste pokemon team
GCTA
Stille og roligt tog vi de første pokeballs frem og sagde ordene: ***achu jeg vælger dig!

Murava1.jpgMurava2.jpgMurava3.jpg

Et dig og et harden senere så var vores første tester desværre afvist :(

Dagen efter gik det meget bedre med et absorb fra Bulbasaur og en watergun fra Squirtle:

Gregsi1.jpgGregsi2.jpgGregsi11.jpgLife1.jpgLife2.jpgLife3.jpg

And it's super effektive
 

Dekani

Elite medlem
Hmm.. Lyder ellers voldsomt godt planlagt..
Men har lige et spørgsmål.. Er det en del af jeres store plan og få de mange tæv som i får nu, eller har i bare taget munden for fuld :rolleyes:
 

ash ketchum

I træning
Tæv og tæv er vel så meget sagt, men vi forventede da lidt modstand efter at vi fik en af deres store lederes pokemons så nemt. I det mindste løber vi ikke skrigende rundt og bilder folk ind hvad der står i andres diplomati liste. Ej heller har vi nogen på fjendelisten som vi ikke tør erklære krig ;)

Det kan godt være vi er en flok søde små børn, men vi ryster ikke som sådan nogen ;) Vi ranker blot ryggen og viser det alle andre ikke har ;)
 

DeeLu

Senior medlem
Nå.. men denne gang er det ikke de gode som vil vinde, da vi HT (åbenbart team rocket i jeres øjne :confused:) vil knuse jeres team, tage jeres pokemons, og vride nakken om på dem, så vi ikke skal høre på det pokemon sludder mere fra V12...
 

primeape

Nybegynder
hihi dagens angriber har været så flink at cleane sin egen hær for at tage medaljen :D Han var selfølgelig fra - klap klap :p
 
Senest redigeret af en moderator:

ash ketchum

I træning
Side 1:
Stammer: GCTA
Side 2:
Stammer: HT-DSK, DSK-HT

Timeframe: 02/01/2013 08:00:00til08/01/2013 10:12:39

Totale erobringer:

Side 1: 15
Side 2: 30
Forskel: 15Totale erobringer fra modsatte side:

Side 1: 12
Side 2: 6
Forskel: 6Point værdi af alle erobringer:

Side 1: 84,650
Side 2: 82,669
Forskel: 1,981Points værdi af totale erobringer fra modsatte side:

Side 1: 67,683
Side 2: 35,489
Forskel: 32,194Det går vidst ok når man tager for flere point sammenlagt for alle sine erobringer når man ikke er flere imod så mange modstandere ;)
 

Lamba

Veteran
Den her minder vel meget godt om hvordan GCTA's status er forandret de sidste par dage... ;)