EVENT "Indtag borgen" vender tilbage!

Tråd i 'Arkiv' startet af LiamAird, 8. Jul 2017.

Del siden

 1. LiamAird

  LiamAird Elite medlem

  Blev medlem:
  1. Feb 2009
  Indlæg:
  761
  Antal 'synes om' modtaget:
  7
  Kære spillere,

  Selv om I jævnede deres borge med jorden sidste gang, så besluttede de banditter af nogle naboer sig for at genopbygge og vende tilbage med fuld styrke!
  Det er tid til igen at sende lejesoldater for at vise dem, at deres forsvars færdigheder stadig trænger til at blive finpudset, og for at plyndre deres borge for værdifulde medaljer!

  Starter: 19.02.2017, klokken 14:00
  Slutter: 15.03.2017, klokken 14:00
  Verdener: Alle, undtagen Classic


  Gå med i angrebet

  I kan deltage i angrebet via landsbyoversigten eller det brændende borg ikon, øverst i højre hjørne. Borgen og den angribende hær vil kunne ses på event-vinduet, når eventet starter. Hærene vil blive delt op af dig og 49 andre spillere, fra din verden.

  Ved event-vinduet vil du være i stand til at støtte forskellige dele af hæren med lejesoldater. De tilgængelige lejesoldater vises på event-vinduet. Nye lejesoldater vil blive rekruteret hver 30 minutter, til et maksimum af 16.

  [​IMG]

  Lejesoldaterne vil så blive brugt og I vil modtage nye hver 30. minut, men maksimum op til 16.
  Ved forstærkning af hvert område tilføjes 4 point til det områdes fremskridtsbar.

  [​IMG]

  Angrebet indeholder 3 kategorier:

  • Angreb: når fremskridtsbaren er fuld, så vil 1 til 5 skade blive tilføjet borgen (plus bombardement bonus).
  • Flåde forsyninger: når fremskridtsbaren er fuld, tilføjer den 50% af færdiggørelse til Angreb og Bombardement fremskridtsbaren.
  • Bombardement: når fremskridtsbaren er fuld, så vil 1 point skade blive gjort på borgen and den vil øge skaden forårsaget af Angreb med 3 point
  De forskellige sektioner kræver også forskellige antal lejesoldater for at aktiverer dem, da flåde forsyninger har den korteste Fremskridtsbar og Angreb den højeste.


  Besejring af borgen
  Når borgen nå 0 HP (helbredspoint), så er den besejret. Medaljerne gemt inde på borgen bliver fordelt ligeligt mellem alle deltagende spillere og en ny borg erstatter den besejrede, med endnu flere medaljer.

  I vil også modtage medaljer afhængig af jeres placering på ranglisten. Jo mere I bidrager med i hver kategori, des større er jeres chancer for at få flere medaljer!

  Når borgen er under 10 HP, så vil I kunne plyndre den. Det vil tilføje 1 skade til den og give ekstra medaljer.

  Hjælp jeres stammer
  Hvis I er med i en stamme, så vil hver medalje I opnår også tælle med til det generelle stammefremskridt. Når antallet af medaljer samlet af jeres stamme når et bestemt antal, vil en bonus blive aktiveret for hele stammen i 48 timer!

  I kan også bidrage til samlingen direkte engang om dagen. Disse medaljer tilføjes kun til samlingen og ikke til jeres medalje total.

  [​IMG]


  Brug af medaljerne
  De medaljer I får kan bruges i vores event shop, hvor de kan veksles til interessante genstande.

  [​IMG]

  Ligesom sidste gang, så vil genstandene, I har fået for medaljerne under eventet, blive i jeres inventar når eventet er ovre. Så I kan gemme dem til brug senere!

  Når eventet slutter, så har I adgang til event shoppen i 24 timer og kan her bruge jeres medaljer, via event-vinduet. Event-vinduet vil derefter blive fjernet, medaljerne taget og der er vil ingen adgang være til event shoppen.

  Noter venligst at ved flytning til en casual verden flyttes medaljerne ikke med.

  I kan se mere om eventet i denne YouTube video  Kom så igang med at indtage de borge! For ære! Og medaljer!

  Jeres Tribal Wars Team
   
  Sidst ændret af moderator: 18. Feb 2018