Julerunde - indstillinger

SUN.

Community Manager
InnoGames
Reaktionsscore
11
Kære spillere!


I dag skriver vi den 1. december og julen er officielt skudt i gang :D
(Det siger drillenissen på loftet! Det er ikke til diskussion!)
I den anledning, synes vi, at julen også skulle bringes til alle jer dejlige TribalWars.dk-spillere, derfor præsentere vi med stor glæde og julestemning en JULERUNDE PÅ CLASSIC!

  • Der bliver fart på, det er jo december, verdenshastigheden bliver 5 og enhedshastighed ½.
  • Vores nye venner, paladinerne med færdigheder, vil julehygge med os.
  • Der er mulighed for at synge julesange og høre evangeliet i kirken, for de der lyster det. Vi vil dog anbefale ALLE, at sørge for at have minimum én kirke, da de fungere uovertruffent som pejlemærker, skjulesteder og pynter helt gevaldigt!

Der bliver 4 stammer, oprettet på forhånd af 4 hjælpenisser: Peter Pebernød, Conny Konfekt, Villy Vaniljekrans og Betty Brunkage.
Alle jer der vælger at starte på julerunden vil blive fordelt tilfældigt i de 4 stammer: Pebernødderne, Konfektstykkerne, Vaniljekransene og Brunkagerne.
Det er ikke muligt at vælge forlade en stamme eller smide nogen ud fra stammerne. (Se OBS! nederst på siden)

Efter et døgnstid vil hjælpenisserne give baron-rettigheder i de 4 stammer til de 3 medlemmer i hver stamme, der har flest point. Disse vil være ansvarlig for at, sammen med deres stamme, finde ud af hvordan sammensætningen af ledelsen skal være fremover.

(Husk! Når I vælger hvem jeres ledere skal være og hvem der skal have rettigheder, at de bl.a. vil få mulighed for at redigere og slette i JULESTUEN (De 4 stammers fællesforum ;))) (Se OBS!! nederst på siden)

I har 2 dage til at flette hjerter og lave julestjerner til at dekorere jeres landsbyer med. Vi åbner runden...
LØRDAG, 3. DECEMBER
Julen varer lige til påske, men der imellem kommer fasten! Runden lukker til fastelavn...SØNDAG, 26. FEBRUAR

Vinderen bliver, den stamme der har flest point når runden er ovre. Alle medlemmer i vinderstammen får 100 premiumpoint hver :cool:


Glædelig 1. december og må julens ånd lede jer til sejr!

Tribal Wars Teamet
OBS! Det ødelægger Nisse Manager SUNs julehumør, hvis man opretter flere konti i denne runde. Ud over at hun vil skrive til julemanden og fortælle disse uartige typer ikke skal have julegaver i år, så vil hun også udelukke ALLE disse konti og kun give mulighed for den først oprettede konto at spille igen, efter denne har skrevet til support-nisserne!!
**Dette gælder også, hvis konti sættes til slet inden ny oprettelse!**
OBS!! Det fulde ansvar for JULESTUEN er spillernes. Sletning af indlæg og tråde kan ikke forhindres af support og kan ikke efterfølgende annulleres af support. Vi ANBEFALER, at der KUN slettes, hvis indhold er et brud på spillets regler og ikke af nogen anden årsag. Vi håber, at ALLE vil være med til at sørge for en god og venlig stemning på dette forum og vil tage evt. konflikter og uenigheder PRIVAT i PM i stedet! Husk julehumøret!

 

SUN.

Community Manager
InnoGames
Reaktionsscore
11
Er jeg pisse blind, eller kan det passe at der ikke står et starttidspunkt? :)

Om du er pisse blind ved jeg ikke ;)
Men starttidspunkt er i løbet af i morgen, mere præcis kan vi desværre ikke være :)
 

Jesus

Nybegynder
Reaktionsscore
2
Tror der er mange der har brug for en classic, se at få det arrangeret please
 
Top