Klunsning!

SUN.

Community Manager
InnoGames
Reaktionsscore
11
Kære spillere!

På vores nye verden 34 vil vi introducere en ny funktion i spillet: Klunsning.

Denne nye funktion vil give jer mulighed for at sende tropper ud for at klunse i området efter råstoffer. I modsætning til plyndringsangreb, så kan jeres tropper ikke dø, da de ikke er i kamp, men de vil også bringe færre råstoffer med hjem. Mens jeres tropper gennemsøger område kan de ikke modtage kommandoer, hvilket betyder at I ikke kan kalde dem tilbage eller på andre måder ændre deres ordre.

scavenging_001.jpg


Klunse-muligheden vil være til rådighed fra forsamlingspladsen. At låse op for det forskellige klunse-muligheder vil gøre det muligt for jer at sende op til fire klunse-hold i ud i forskellig tid, som afhænger af muligheden valgt og antallet af enheder på klunse-holdet.

Når udsendt, giver klunsnings-vinduet dig et overblik over hvornår jeres tropper vil vende tilbage. I kan også se jeres klunse-hold i troppe-oversigten. Når de vender tilbage vil I få en rapport med en detaljeret oversigt over råstofferne I har modtaget. Råstofferne dine tropper klunser efter vil være ligeligt fordelt, det er ikke muligt at klunse efter et specifikt råstof.

Vi har også lavet en kort video, som også forklare de vigtigste aspekter ved funktionen:


Vi håber, at I får fornøjelse af denne nye funktion. Da det er en ny funktion, så ser vi meget frem til jeres feedback, så vi kan forbedre funktionen i fremtiden.


Tribal Wars-teamet
 
Senest redigeret:

SUN.

Community Manager
InnoGames
Reaktionsscore
11
Nej nej, glemte ikke linket! Og det virkede da jeg pre-viewed posten, men besluttede sig så åbenbart for at blive usynlig bagefter (nisser?) :eek:
Men jeg har forsøgt at ligge den ind igen. Sig endelig til, hvis der stadig er problemer med den :)
 
Top