Lejesoldatkongens Ambolt

Zoidberg

Community Manager
Tribal Wars Holdet
InnoGames
Reaktionsscore
0
Kom med det samme! Vores spejdere har opdaget en sær ambolt, større end nogen vi nogensinde har set. Den bærer indgraveringerne, som fortæller at den tilhørte enn Lejesoldatkonge, som kom fra ødemarken i en tidligere alder.

Hvis vores smede er korrekte, så kan den modstå ekstreme temperaturer og producere varer af overvældende styrke. Bring fremstillingsmaterialer, så vi kan låse op for dens potentiale!

Ærede spillere
Velkommen til vores nye begivenhed! I "Lejesoldatkongens ambolt" vil du samle og kombinere metaller for at fremstille kraftfulde genstande. Men for at gøre det en lille smule udfordrene vil I ikke vide hvilke kombinationer af materialer, som resulterer i hvilke genstande!

For at give jer en hånd med denne opgave, har vi givet jer en opskriftbog, som automatisk vil logføre alle opskrifter, som du opdager under begivenheden. For nogle flere tips om hvordan du får succes, venligst læs instruktionerne herunder:


Materialer
Grund ressourcerne til denne begivenhed er syv forskellige begivenheds specifikke materialer:
 • Bly
 • Tin
 • Kobber
 • Stål
 • Bronze
 • Sølv
 • Guld
Bly, tin, kobber, og stål er rimeligt almindeligt, imens bronze, sølv og guld er en smule sjældnere at finde.
Der er adskillige måder at få nye materialer, men hovedmåden er ved at udføre mindst en af de følgende handlinger:
 • Rekrutter enheder
 • Byg eller opgrader bygninger
 • Præg mønter
 • Accepter handelstilbud
 • Angrib landsbyer
 • Forsvar landsbyer
Hver handling her en chance for at give dig et tilfældigt gratis materiale. På denne måde kan du modtage op til otte materialer om dagen.
I begivenhedsvinduet, vil du se en oversigt over hvor mange af de gratis materialer du allerede har modtaget.
Yderligere måder at modtage materialer er at færdiggøre begivenhedsopgaverne og deltage i de daglige rangeringer.


Ambolten
For at fremstille en genstand, skal du bare placere tre materialer på ambolten og smede dem. Den fremstillede genstand vil blive placeret i dit inventar og opskriften tilføjet til din opskriftbog.
Noter venligst at hver opskrift vil fremstille en genstand. Der er ingen opskrifter som ikke giver et resultat. Dette betyder at der er lidt genstande, som har mere en en opskrift, for at fremstille dem.
De krævede opskrifter er forskellige for hver spiller! Men det vil altid være tilfældet at brug af sjældnere materialer (bronze, sølv og guld) vil resultere i mere værdifulde genstande.
Din opskriftbog vil også give dig mulighed for at filtrere efter specifikke materialer, og hvis du har alle de krævede materialer, fremstille den ønskede genstand direkte fra opskriftbogen.


Begivenheds detaljer
Begivenheden vil starte den 7. april 2021 kl. 14:00 og vil løbe indtil 21. april 2021 kl. 14:00. Noter venligst at det kan tage nogle få minutter inden begivenheden viser sig for alle spillere.

Når begivenheden er slut, vil begivenheden selv, alle opskrifter og alle tilovers blevne materialer, blive fjernet. De vil ikke blevet overført til næste gang begivenheden løber. Alle genstande, som du har fremstillet under begivenheden og ikke brugt vil selvfølgelig forblive i dit inventar.

Vi håber I nyder vores begivenhed! Siden det er en helt ny begivenhed, så ser vi meget frem til jeres ris og ros, som I kan give i denne tråd. Mange tak!

- Dit Tribal Wars Hold