EVENT Slaget om tårnet 2019

Foaly

Elite medlem
Reaktionsscore
2
Langt borte i det kolde nord, er 3 fraktioner fanget i en episk kamp. De har krydset klinger i århundreder, uden en har kunne sejre over de andre. For at løse dette dødvande anmodede de om hjælp fra stammerne i syd, så de kan assistere dem i deres kamp og de tilbyder dem værdifulde genstande til gengæld. I centrum af denne uendelige kamp står et mørkt og navnløst tårn, med udsigt ud over snelandskabet. Tårnets højde og stærke mærke gør det ikke kun til et imponerende pejlemærke, men også til et sted af stor strategisk interesse. Dette ikoniske midterpunkt er årsagen til at konflikten er blevet navngivet "Slaget om tårnet".



Red-flag-200x200.png
green-flag-200x200.png
blue-flag-200x200.png




Slaget

Slaget starter 11.12.2017, kl 14:00 og ender 25.12.2017, kl 14:00. I det tidsrum vil tre fraktioner kæmpe om kontrollen over norden: Stødtændernes orden (Rød), Træets orden (Grøn) og Bølgens orden (Blå).

Når eventet begynner bliver I tildelt til en gruppe af lejesoldater. Disse består hver af 10 spillere. I slaget for ude er dette kammeraterne I skal kæmpe sammen med.

Eventet selv består af adskillige træfninger, som hver er 24 timer lang. Efter lange kampe på slagmarken, vil de isnende vinde tage på kræfterne og tvinge regimenterne til tilbagetrækning, omgruppering og derefter nye angreb.

I hvert slag vil I stå overfor to andre grupper af lejesoldater, som kæmper for en af de andre fraktioner. Som lejesoldater kæmper i naturligvis for den der betaler bedst. Så mens fraktionen du kæmper for vil skifte fra kamp til kamp, så vil dine kammerater ikke. Efter alt, I er lejesoldater, ikke marodører! Men dette betyder også, at I højst sandsynligt vil møde forskellige fjender i hver kamp.


Ændringer i 2019


Rettelse: Når du køber regimenter for pp, vil regiments nedtællingen på 8 minutter ikke længere nulstilles. Dette bør forhindre at spillere "taber" et gratis regiment, hvis der købes omkring det fulde 600 minutters mærke.

Som sidste år, vil du finde den nye koordinerings funktion i begivenheden. I hver sektor vil du finde +/- symboler med hvilke du kan indikere, hvilke sektorer du angriber/forsvarer eller planlægger at gøre. Sektoren med flest spillere som indikerer en angrebs eller forsvars aktion vil gløde for at indikere at denne sektor er dit holds nuværende prioritet.





bott.jpg





Dine tropper

Ved begyndelsen er der 10 regimenter under jeres befaling, som I kan bruge til at angribe eller forsvare sektorer på slagmarken. En sektorer tages i besiddelse af en fraktion, hvis et af gruppemedlemmerne får forsvarsværdien i nul. Efter den er overtaget kan spillerne beslutte at bruge regimenter til at forsvarer sektoren, hvilket øger forsvarsværdien og før det svære for andre fraktioner at tage den fra dem igen. Alt efter hvordan et regiment klare sig, så vil det tilføje eller fjerne en til fire point fra forsvarsværdien. Til at styrke tropperne får hver spiller et ekstra regiment pr. time.



Glory-Icon-80x80.png
Regiment-01.png
Regiment-02.png
Regiment-03.png
Glory-Icon-80x80.png



Herlige belønninger

Ved afslutningen af hver runde, bliver alle spillere i slaget belønnet med ære, hvor mængden afhænger af de sektorer deres fraktion holder når runden slutter og deres individuelle placering på deres gruppes ranglister. Der er også eventopgaver, som kan give ekstra ære ved færdiggørelse.

Ære kan benyttes i eventshoppen til at købe værdifulde genstande, som vil hjælpe jer til at supporte tropperne derhjemme. Efter eventet slutter, vil shoppen forblive aktiv i 24 timer. Efter denne periode vil jeres gruppe af lejesoldater blive opløst og I er og jeres tropper kan begive jer hjemad. All ære der ikke er brugt på dette tidspunkt vil være tabt.






Vi håber, at I vil få megen fornøjelse af eventet og ønsker jer held & lykke på slagmarken!
Vi glæder os til at hører jeres feedback! Så fortæl os hvad I synes om eventet!
 
Top