Opdatering Version 8.914

InnoGames

Beep, boop. I am a bot!
Reaktionsscore
0
Opdatering til version 8.194

Hej allesammen,
Vores nye opdatering frigives den 14. januar og den vil indeholde følgende tilføjelser og ændringer:

Ændringer og forbedringer


Hordens angreb
Begivenheden "Hordens angreb" starter den 16. januar! Saml jeres tropper, og gør jer klar til at bryde Hordens frontlinier med logik og kløgt!

Rapporter detaljer, og søg
Formatet for angrebsrapporter ændres til nu at indeholde koordinater og kontinentnummer. Dette skulle gøre det lettere at søge efter rapporter, da I ikke længere har brug for at kende navnene på fjendernes byer.

Fjernelse af linket til fjernelse af oversvømmelse
Blot et lille: Info-linket i klunsning-vinduet, der videresendes til Masse klunsning("klunsning Oversigt-funktionaliteten er flyttet til Masse klunsning") fjernes. Naturligvis påvirkes al funktionalitet ikke.
Mentoring præstation ændring
Kravene til mentorpræstationen (antallet af nødvendige lærlinger) er blevet sænket. Vi bemærkede, at denne præstation var ganske uattraktiv og vanskelig at få, især på verdener med færre spillere, så det skulle nu være meget lettere at gennemføre. De nye krav beregnes også på alle eksisterende konti, og alle kvalificerede konti tildeles Mentor-præstationen, hvis de matcher de nye krav.
Information: Xenforo-opdatering
På grund af en opdatering af forummet kan nogle brugerkonti modtage en personlig meddelelse om deres konto. Dette bør kun påvirke brugere med forumkonti, der adskiller sig fra deres ingame-konto, flere konti eller lignende. Hvis I får en besked, skal I kontakte vores supportteam, som det står i meddelelsen og bekræfte jeres nuværende konto. Vær opmærksom på, at disse meddelelser vil blive sendt ud i de kommende dage, så hold øje med jeres indbakke.

Feedback

Hvis I vil dele jeres feedback med os, kan I gøre det i denne tråd / under denne meddelelse.
Jeres Tribal Wars team
 
Top