EVENT Erobr våbenskjoldene

Tråd i 'Arkiv' startet af SUN., 10. Maj 2018.

Del siden

 1. SUN.

  SUN. Community Manager InnoGames

  Blev medlem:
  1. Sept 2010
  Indlæg:
  1.131
  Antal 'synes om' modtaget:
  10
  Erobr våbenskjoldene vender tilbage i spillet!

  Event start: 11.05.18, kl. 00:01 (servertid)
  Event slut: 14.05.18, kl. 23:59 (servertid)


  Bemærk: Eventet er aktivt på .net på alle verdener, med undtagelse af classic-, speed- og ikke-premium-verdener. Eventet vil ikke komme på .dk.

  Formål: Send dine riddere ud for at udfordre andre spillere for at forsøge at erobr deres våbenskjold. Hvis du kan holde på et unikt sæt af våbenskjold indtil runden er ovre, vil du blive belønnet med ædelsten, som kan bruges på værdifulde præmier i event-shoppen!

  Befal dine riddere


  Du kan få adgang til eventet via notifikationen i bunden af din landsbyoversigt:

  [​IMG]

  Når eventet starter, vil tre riddere ankomme til din landsby bærerne på et våbenskjold. Disse riddere har to formål: forsvare dit våbenskjold når andre spillere udfordre dig og udfordre andre spilleres riddere i håb om at vende hjem med et af deres våbenskjold. Antallet af riddere du har til at forsvare dine våbenskjold har en direkte indflydelse på dine chancer for at beholde dine kostbare våbenskjold. Vær vis når du giver dine riddere deres befalinger!

  [​IMG]


  Erobringen af våbenskjoldene

  Hovedformålet med turneringen er at samle så mange unikke sæt af våbenskjold som muligt. For at gøre dette, send dine riddere ud for at "udfordre" en anden spiller. En vellykket udfordring vil skaffe dig et tilfældigt våbenskjold fra din rivals inventar! Hvis dine riddere ikke kommer ud med en sejr, så vil de vende tomhændet hjem igen. Men, deres erfaring i kamp vil tilføje dem point mod en til ridder! Du kan have 8 riddere i alt, så det er vigtigt at bruge dem fornuftigt, så du hurtigt kan låse op for dem alle. Hvis du har samlet unikke våbenskjold og føler dig sårbar, så kan du forbedre dine forsvarschancer med op til 80% ved at klikke på ikonet ved siden af forsvars chance procenten og betale med premium for det.

  [​IMG]

  Udfordringstiden er udregnet baseret på antal byer du har og hvor de er placeret. Dette betyder, at udfordringstid kan ændre sig mellem de samme spillere, især hvis de får eller mister landsbyer.
  Nogle våbenskjold er mere værdifulde end andre. Men, det mest sjældne våbenskjold hos hver spiller i din nærhed vil blive vist, så planlæg dine udfordringer nøje!
  Sidste gang dette event kørte, bad spillerne om mulighed for at filtrere deres venner, stammevenner og byer uden våbenskjold fra i oversigten over de nærliggende spillere. Som svar på dette, har vi tilføjet disse filtreringsmuligheder i toppen i vinduet med nærliggende spillere, som en eksklusiv mulighed for premiumkonto-medlemmer.

  [​IMG]

  En anden forbedret funktion er våbenskjold-låsen. Du vil nu have mulighed for at låse et våbenskjold indtil runden er forbi, så du fuldstændig eliminere risikoen for at det bliver stjålet fra dig under hele den runde. Du kan kun låse 3 våbenskjold pr. runde og det vil koste premiumpoint, så vælg klogt!

  [​IMG]

  Ved rundens afslutning

  Når hver runde er ovre, så vil din våbenskjoldsamling automatisk blive byttet til ædelsten. Jo flere unikke våbenskjold-sæt du har samlet, jo flere ædelsten vil du modtage. Hvis du ingen våbenskjold har når en runde slutter, så starter du næste runde med 2 ekstra riddere.

  Hver runde vil vare 24 timer. Når runden er ovre, bliver dine våbenskjold byttet til ædelsten, som kan bruges til at købe nogle virkeligt fine genstande i event-shoppen!
  Genstande købt for ædelsten vil forblive i dit inventar, selv efter eventet er slut, så sikker dig så mange som muligt!

  [​IMG] [​IMG]

  Ranglisterne

  Grundet stor efterspørgsel, så har vi tilføjet et rangliste-system til eventet! Nu kan du se hvordan du klare dig i forhold til andre spillere på din verden, både i udfordringer vundet og antal ædelsten tjent. Når du klikker på ranglisten for hver kategori vil du se en liste over spillere på din verden som ligger nær dig på ranglisten.

  [​IMG]
  [​IMG] [​IMG]