Fødselsdagen fortsætter!

beeferino

Administrator
Tribal Wars Holdet
InnoGames
Reaktionsscore
0
Tribal Wars Fødselsdag

Hej alle sammen

Tribal Wars er lige fyldt 20! Vi fortsætter med at fejre fødselsdagen, den mægtige ravn vil igen åbne sit kammer, men kun i en begrænset periode. I kammeret har du mulighed for at få mytiske genstande som kan hjælpe dig på slagmarken.

Skattekammerets døre vil åbne den 12 Juli omkring klokken 14:00 de lukker igen den 17 Juli klokken 14:00

1.PNG

2.PNG

En gang om dagen afslører hvælvingen sit indhold for dig. Før du kan vælge, blandes og skjules elementerne. Nu kan du vælge et felt for at afsløre præmien skjult bag det.
Du får lov til at åbne en flise gratis hver 24. time. Tolv timer senere vil du få endnu et frit valg. Men disse er kun gyldige for den aktuelle dag, så sørg for at bruge dem, før timeren løber tør!

Ved siden af de ting, du kan vinde, er der tre ravnetjenester, du kan få. Disse vises også i bjælken under banneret. Den ene giver dig mulighed for at åbne den næste flise gratis, en anden afslører en tilfældig flise for at vise dig, hvad der ligger nedenunder og gøre det lettere for dig at beslutte, om du vil have den, og den tredje vil automatisk fordoble dit næste valg. Husk, at alle de tjenester, du afslører, automatisk bruges til dit næste valg.

De overføres endda til den næste dag. Men der er ingen måde at gemme dem til senere, så vælg klogt!

Når du har låst alle fliser op, skal du enten vente, indtil tælleren i øverste højre hjørne løber tør, eller kan beslutte at genopfylde fliserne. Men pas på! Varerne vil være de samme som før; Du får ikke et nyt valg. Elementerne i boksen erstattes kun med forskellige, når timeren løber tør.


Vi ønsker jer alle held og lykke, og må ravnen bringe jer held og lykke!

Med venlig hilsen
Tribal Wars holdet​
 
Top